Przyprawy świata Anardana by KuchennePrzyprawy.pl 25 lipca, 2013 Suszone ziarno granatu o ciemnoczerwonej lub czarnej barwie. Używany jest głównie w północnej części Indii i nadają potrawom nieco cierpkiego smaku. Aby wydobyć z ziaren prawdziwy aromat należy je utrzeć na proszek lub podgotować w gorącym płynie. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Kamfora Kolejny Wiórki kokosowe Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014 Zostaw komentarz Cancel Reply Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.