Przyprawy świata Glutasól by KuchennePrzyprawy.pl 25 października, 2013 Glutasól, czyli glutaminian sodu, uzyskuje się przez ekstrakcję białka ze zboża, kukurydzy lub fasolki sojowej, metodą syntetyczną. Glutasól podnosi walory smakowe potraw z mięsa i warzyw. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Skórki z mandarynek Kolejny Krem z dyni z mleczkiem kokosowym Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014 Zostaw komentarz Cancel Reply Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.