Przyprawy krajowePrzyprawy świata „Woda i ogień” – salsa z arbuza by KuchennePrzyprawy.pl 21 lutego, 2014 Soczysty arbuz dodany zamiast pomidorów sprawia, iż ta pikantna salsa pali w gardle, ale i orzeźwia – to idealna kombinacja na letnie spotkanie przy grillu! Podawać z chipsami z tortilli, lub użyć jako sosu do grillowanego kurczaka lub ryby. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Liście limonki Kaffir Kolejny Pikantny dip z daktyli, jabłek i ricotty Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014 Zostaw komentarz Cancel Reply Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.