Przyprawy świata Filipińska maggi z limonką by KuchennePrzyprawy.pl 4 października, 2013 Przyprawa MAGGI w filipińskiej wersji z limonką calamansi. Dodaje daniom kwaśny, orientalny smak i smakowity brązowy kolor. W jej skład wchodzi: woda, sól, hydrolizowane białko roślinne, cukier, wzmacniacze smaku (E621, E627, E631), kwas cytrynowy, barwnik (karmel E150c), limonka calamansi. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Tabasco Kolejny Anyż mielony Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014 Zostaw komentarz Cancel Reply Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.