Przyprawy świata Głóg dwuszyjkowy by KuchennePrzyprawy.pl 27 sierpnia, 2013 Pochodzi z Europy i Azji. Kwiaty są koloru czerwonego, a liście zielonego. Z owoców głogu można robić dżemy, herbatki oraz wino. Stosowany jest również w lecznictwie. Dawniej wywar z liści i kory tej rośliny stosowany był jako czerwony barwnik do tkanin. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Czarny bez Kolejny Boldo Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014 Zostaw komentarz Cancel Reply Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.