Przyprawy świata Kamaboko by KuchennePrzyprawy.pl 13 listopada, 2013 Kamaboko jest przyprawą typową dla kuchni japońskiej. Otrzymuje się ją ze zmielonego mięsa ryby ugotowanej na parze i dodaniu do niego zagęszczaczy. Dodawana jest do sushi lub tworzone są z niej np. parówki. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Zielone chili Kolejny Papryczki chili z serkiem w zalewie Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014 Zostaw komentarz Cancel Reply Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.