Przyprawy świata Kopytnik pospolity by KuchennePrzyprawy.pl 23 sierpnia, 2013 Występuje on środkowej i południowej Europie. Generalnie kopytnik jest rośliną trującą, jednakże dodanie fragmentu kłącza nadaje potrawie imbirowy, gorzki aromat. Przy czym nie wywołuje negatywnych objawów zdrowotnych. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Jasnota biała Kolejny Liliowiec Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014 Zostaw komentarz Cancel Reply Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.