Przyprawy świata Olej krokoszowy by KuchennePrzyprawy.pl 30 października, 2013 Olej krokoszowy może być jedzony na surowo, nie należy ogrzewać go do temperatury wyższej niż 65°C. Jest dobrym dodatkiem do surówek i sałatek. Wykorzystuje się go także do produkcji margaryn. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Olej z awokado Kolejny Olej arachidowy Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014 Zostaw komentarz Cancel Reply Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.