Przyprawy świata Olej szafranowy by KuchennePrzyprawy.pl 24 października, 2013 Olej szafranowy zazwyczaj stosowany jest do duszenia oraz sałatek. Nie powinno się na nim smażyć, ze względu na wysoką zawartość wielonienasyconych kwasów tłuszczowych, które pod wpływem wysokiej temperatury ulegają niekorzystnym przemianom. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Fariña Kolejny Olej pekanowy Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014