Przyprawy świata Smalec z gęsi by KuchennePrzyprawy.pl 29 października, 2013 Może być używany do smażenia, pieczenia i gotowania. Ze względu na wysokie walory smakowe polecany jest również jako dodatek do pieczywa. Dzięki zawartości kwasu oleinowego smalec z gęsi redukuje poziom „złego cholesterolu” we krwi. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Olej kokosowy Kolejny Masło kokosowe Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014