Przyprawy świata Olej kokosowy by KuchennePrzyprawy.pl 29 października, 2013 Olej kokosowy wykorzystywany jest do produkcji margaryn, lodów, wyrobów cukierniczych oraz imitacji produktów mlecznych. Olej kokosowy powinien być przechowywany w lodówce, w temperaturze 5°C lub w zamrażarce. Olej z kokosów zawiera znaczne ilości nasyconych kwasów tłuszczowych, które mają działanie miażdżycorodne. Nie zawiera jednak cholesterolu. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Łój wołowy Kolejny Smalec z gęsi Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014