Przyprawy świata Olej kokosowy by KuchennePrzyprawy.pl 29 października, 2013 Olej kokosowy wykorzystywany jest do produkcji margaryn, lodów, wyrobów cukierniczych oraz imitacji produktów mlecznych. Olej kokosowy powinien być przechowywany w lodówce, w temperaturze 5°C lub w zamrażarce. Olej z kokosów zawiera znaczne ilości nasyconych kwasów tłuszczowych, które mają działanie miażdżycorodne. Nie zawiera jednak cholesterolu. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Łój wołowy Kolejny Smalec z gęsi Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014 Zostaw komentarz Cancel Reply Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.