Przyprawy świata Sos Rybny – Nam Pla by KuchennePrzyprawy.pl 9 lipca, 2013 Podobnie jak sos sojowy jest to jedna z podstawowych przypraw kuchni azjatyckiej, a szczególnie kuchni tajskiej. Sos rybny jest półprzezroczysty i lekko brązowy. Używa się go jako marynaty do mięs i ryb, a także jako przyprawę do zup i sosów. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Pasta pandanowa Kolejny Biały Ocet Ryżowy Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014 Zostaw komentarz Cancel Reply Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.