Przyprawy świata Fasola flageolet kiełki by KuchennePrzyprawy.pl 13 września, 2013 Są to kiełki nasion fasoli odmiany flageolet. Ziarenka są drobne, zielonego koloru i kształtem przypominają groszek zielony. Stosowane są jako składnik kanapek, sałatek i surówek. Ponadto świetnie nadają się do jedzenia na surowo. W swoim składzie zawierają dużo białka, które jest składnikiem budulcowym dla organizmu. Ponadto są dobrym źródłem żelaza i potasu. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Fasola adzuki kiełki Kolejny Ciecierzyca kiełki – Kala channa Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014 Zostaw komentarz Cancel Reply Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.